4e editie Utrecht International Comedy Festival op 1 en 2 april

utrecht international comedy festival50 topcomedians uit heel Europa spelen in Utrecht op 1 en 2 april tijdens het Utrecht International Comedy Festival 2016! 

Voor mensen die houden van lachen is er op 1 en 2 april geen betere plek om te zijn dan Utrecht want dan is het tijd voor de vierde editie van het Utrecht International Comedy Festival (UICF), het grootste stand-up comedyfestival van Nederland. Tijdens de twee avonden van dit festival zijn 50 van de beste stand-up comedians uit binnen- en buitenland te bewonderen op de bovenste verdieping van TivoliVredenburg.

Stand-up comedy is niet voor niks een steeds populairder wordende kunstvorm, want met scherpe grappen, improvisaties met het publiek en een algemeen gevoel van onvoorspelbaarheid, is elke stand-up comedyshow uniek, spannend en vooral… hilarisch! Bovendien heeft het Utrecht International Comedy Festival 50 van de beste stand-up comedians van Europa uitgenodigd om op te treden en dus is het UICF een festival dat leuk is voor hardcore comedyfans én mensen die voor het eerst kennismaken met deze geweldige nieuwe podiumkunst…

Kaarten voor het festival zijn nu te koop voor de extralage voorverkoopprijs op de website van het uicf: www.uicf.nl/tickets De verkoop gaat hard, dus comedyfans kunnen maar beter niet te lang wachten: aan de deur zijn kaarten duurder, dus het loont om nu alvast toe te slaan en te zorgen dat je erbij bent op vrijdag 1 en zaterdag 2 april.

Het Utrechts International Comedy Festival is het grootste comedy festival van de Benelux en mag zeker niet gemist mag worden!

Voor de complete line-up en meer informatie over het UICF 2016 >>> Klik hier <<<