Theo Maassen komt met nieuwe show VanKwaadTotErger!

Theo Maassen vankwaadtotergerGoed nieuws voor iedereen die van de humor en kritisch maatschappelijke blik van Theo Maassen houdt!
Nadat het qua theaterprogramma’s een tijdje stil is geweest rond Theo Maassen is hij weer begonnen met try-outs voor zijn nieuwe en alweer achtste theaterprogramma “VanKwaadTotErger”.

De wereld roept op dit moment om een cabaretier die feilloos weet te benoemen wat er allemaal speelt op dit moment en waar we als mensheid staan.. En niet geheel toevallig durft Theo Maassen, naast er zijn eigen kritische kijk op te geven, er ook snoeiharde grappen over te maken.
Theo Maassen is bekend als cabaretier die de vinger op de zere plek weet te leggen, soms zout op wonden te strooien maar nooit zonder hoger doel of plan.

De website van Theo Maassen bracht dit nieuws afgelopen week naar buiten en schreef hierover het volgende:
,,Alarmerende situaties vechten om voorrang”, schrijft Maassen over zijn nieuwe voorstelling op de website. ,,Culturen botsen op elkaar als autootjes op de kermis.
Onbehagen houdt ons land in een ijzeren greep.
Is het ooit zo bar en boos geweest?
‘Het is oorlog!’ roepen onze leiders. Maar wie is de vijand?
En veel belangrijker nog: Wie zijn wij?”
In VanKwaadTotErger stelt Theo Maassen orde op zaken zoals alleen hij dat kan.De voorverkoop van sommige try-outs gaat komende week van start op een nog onbekend tijdstip. We kunnen vermoeden dat Theo Maassen het volgende theaterseizoen weer het land door zal reizen met een nieuwe show!

(C) ComedyWeb