Hans Teeuwen try-out voor nieuwe show ‘Echte Rancune’

Na Theo Maassen kondigt ook Hans Teeuwen aan dit jaar weer de theaters te zien te zijn met een nieuwe show! De eerste try-out van zijn nieuwe cabaretshow ‘Echte Rancune’ is op 1 april. De kaarten voor de veertien try-out voorstellingen gingen woensdagochtend 20 januari om 10:00 uur via de theaters in de voorverkoop en waren allemaal binnen een uur uitverkocht. Een aankondiging van de gehele tour volgt in februari.

Echte Rancune
Een bonte avond boordevol karaktermoord op belangrijke mensen en/of instituties. Ook voor wijven. Verder gaat Hans zich kwetsbaar opstellen en eerlijk praten over zijn eigen zwakheden zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving. Ook voor wijven.

Teeuwen mist het podium
De 48-jarige komiek mist het podium. “Ik mis die adrenalinerush. Die boost van gevoel dat ik iets te zoeken heb op deze planeet. Muziek maken is een leuk, maar ook een zwaar proces Je komt nergens, zit alleen maar in je eigen hoofd. Ik heb zin om weer even naar buiten te gaan.” meldt Teeuwen in een interview met Veronica Magazine.

Spiksplinter
In 2011 stond Teeuwen voor het laatst op de planken met ‘Spiksplinter’. De 60.000 kaarten waren binnen een ochtend uitverkocht. Hij sloot de tour af met acht shows in de Heineken Music Hall. Ook uitverkocht. In september 2015 bracht Hans een Nederlandstalig pop-album ‘Popstukken’ uit, waarmee hij samen met zijn band The Painkillers langs de Nederlandse en Belgische clubs tourde.

Bron: Nu.nl en Hansteeuwen.tv