De blogs van Vera van Zelm

vera v zelmVera van Zelm is een Nederlandse comedienne. Vera was finalist bij de Culture Comedy Awards en speelde van 2012-2015 regelmatig mee bij het bekende comedygezelschap Comedytrain. Daarnaast betrad ze tot afgelopen november regelmatig het podium bij Toomler (Amsterdam) en speelt ze met haar comedyoptredens in verschillende schouwburgen, theaters en comedypodia door heel Nederland. Naast Comedienne is Vera ook presentatrice, actrice en schrijfster.

Vooral dat laatste willen we hier even uitlichten. Vera is namelijk sinds een tijdje schrijfster van verschillende blogs onder de titel “Hoera voor antidepressiva”. In haar blogs beschrijft ze persoonlijke verhalen over haar aanleg voor depressies, de hierdoor voorgeschreven antidepressiva die ze slikt en vooral haar zwangerschap in combinatie met deze antidepressiva.

Haar blogs zijn eerlijk, persoonlijk, taboe doorbrekend en zeker ook luchtig en grappig. ComedyWeb werd geraakt door haar persoonlijke en confronterende verhalen en vond dan ook dat zij een extra podia verdient voor haar blogs. Bij deze willen wij iedereen die geïnteresseerd is uitnodigen tot het lezen, van in onze ogen, een van de meest meespelende en eerlijke blogs die wij de afgelopen tijd gelezen hebben.

En ohja! Vera is dus naast een goede schrijfster ook super grappig! Dat bewijst het filmpje hieronder wel..  Over depressies nota bene:

Hieronder vindt u de link naar haar blogs en persoonlijke website:
https://hoeravoorantidepressiva.com/

Home