Cojones

cojones 2Het Satirische programma Cojones is vanaf zaterdag 9 januari 2016 wekelijks terug op de buis met alweer het 3e Seizoen! ComedyWeb is een groot fan van het satirische tv programma en geniet van de nieuwe typetjes, liedjes, filmpjes en conferences waarin de Cojones iedere week weer de actualiteit op hilarische wijze op de hak weten te nemen.

De ploeg van cabaretiers en schrijvers die de Nederlandse kijker Kopspijkers, De Kwis en de Oudejaarsconferences Gedoog Hoop en Liefde en Het Eerlijke Verhaal bracht, slaat de handen ineen en gaat met Cojones de zaterdagavond opschudden.

Cojones is het Spaanse woord voor ‘ballen’. Een show met de nodige dosis testosteron en lef! De naam van het programma spreek je uit met een Hollandse J en belooft het nodige sarcasme uit het hoofd en uit het hart.

Elke zaterdagavond zorgen Thomas van Luyn, Erik van Muiswinkel, Martijn Koning, Wim Helsen en Mike Boddé & De Dunne Meisjes ervoor dat jij je de ballen uit de broek lacht. Tijdens de uitzending worden nieuwe, actuele zaken verklaart en verlicht. Cojones is dé nieuwsshow voor de zaterdagavond!

Bekijk hier de leukste fragmenten van Cojones voor u geselecteerd door ComedyWeb:https://www.youtube.com/watch?v=NMUkAwGdZUE

https://www.youtube.com/watch?v=-DRckSYTSxo