Cabaretduo Droog Brood stopt

droog brood
Na maarliefst 16 jaar en 8 avondvullende voorstellingen heeft het cabaretduo Droog Brood aangegeven te stoppen. Bas Hoeflaak en Peter van de Witte zijn beide inmiddels vader en hebben een drukke agenda met andere projecten op zowel televisie als in de theaters.

Droog Brood is met hun bizarre en unieke gevoel voor humor een toonaangevend duo dat door velen wordt gewaardeerd.  Op woensdag 2 maart 2016 speelden zei hun laatste gezamenlijke voorstelling in een uitverkochte De Kleine Komedie in Amsterdam. Het duo won in het verleden het Amsterdams Kleinkunst Festival en zijn genomineerd voor oa de Poelifinario en de Neerlands Hoop.

Hoeflaak en Van de Witte leerden elkaar kennen op de Akademie voor Kleinkunst in Amsterdam. Nadat ze samen op school verschillende voorstellingen habben gemaakt besloten ze na de opleiding samen als Droog Brood verder te gaan.

ComedyWeb wenst beide een mooie toekomst en betreurt dit nieuws. Speciaal voor de fans selecteerde wij ons favoriete Droog Brood fragment hieronder.